Waarom lucht filteren? - Filter&Co

Waarom lucht filteren?

Filters behoren tot de belangrijkste onderdelen van het dagelijkse leven, maar meestal zijn dit onzichtbare weldoeners. Zij bepalen het luchtzuiveringsproces en filteren de partikels en stofdeeltjes uit de lucht. Op die manier kan de ventilator optimaal werken. Afhankelijk van het model en de beschikbare ruimte kan de juiste filter geselecteerd worden. 

Ons gamma filters kan de juiste oplossing bieden voor elke specifieke toepassing. Zo wordt steeds een optimale werking van het systeem gegarandeerd. High class synthetische non woven vezels combineren de optimale filterprestatie en een lange levensduur, waardoor een permanente hoge prestatie en energie-efficiënt gebruik mogelijk zijn, terwijl er minder vervangingen nodig zijn gedurende de levensduur van de ventialtie-unit.

Vervaardigd onder professioneel toezicht en met permanente kwaliteitscontrole, gebruikmakend van milieuvriendelijke processen en zonder toegevoegde chemische additieven. Gemakkelijk verwerkbaar en leesbaar om aan de eisen van de bestaande teststandaarden te voldoen. De filterklasse wordt aangegeven door de kleur of met een afdruk op de lengte van het filtermedia. Alle filtermedia zijn goedgekeurd volgens EN 779: 2012 normen en getest op efficiëntie in onafhankelijke opstellingen.

Terug naar blog