Filterservice & onderhoud

Vervang tijdig je filters

Beschik je thuis over een ventilatiesysteem? Dan doe je er goed aan de filters uit je ventilatiesysteem regelmatig te vervangen. Filters zorgen er namelijk voor dat je optimaal kan genieten van gezonde, zuivere binnenlucht. Daarnaast zorgen propere filters ook voor een optimale werking van jouw ventilatiesysteem. Tijdig je filters checken en vernieuwen is dus de boodschap! Dankzij de filterservice van Filter & Co kan je rekenen op het advies van experts.

Hoe vaak moet je filters vervangen?

Wel, dat hangt ervan af, maar standaard raden we toch aan om je ventilatiesysteem tweemaal per jaar te voorzien van een verse filter.

Zelf je filters vervangen? Check dan zeker de handleidingen van onze leveranciers!

Onderhoud ventilatiesysteem

Een optimale ventilatie in je binnenruimtes krijg je door een tijdig onderhoud van je ventilatiesysteem. Een regelmatig nazicht of onderhoud van jouw ventilatiesysteem door experts garandeert niet alleen een optimale werking en rendement van het systeem maar ook zuivere, hygiënische binnenlucht.

Heb je hieromtrent vragen of wens je graag meer informatie over onze filterservice of wens je een onderhoud in te plannen?

Vul dan het contactformulier hieronder in.

*Verplicht veld
*Verplicht veld
*Verplicht veld
*Verplicht veld
*Verplicht veld
*Verplicht veld
Thank you!