Filter&Co concept

Vanuit de garagebox filters maken en pakjes verzenden

Het klinkt cliché maar zo zijn wij aan dit avontuur begonnen. 4 jaar later is Filter&Co een team van 6 personen en staat de firma nu synoniem voor Indoor Air Quality.

Naast de productie van standaardfilters voor alle industriëen en de import en verdeling van speciale filters bied Filter&Co ook dataloggers en luchtzuiveringsoplossingen aan.

 

Wij hebben 1 missie, en dat is gezonde lucht voor iedereen.

Bij Filter&Co geloven wij er rotsvast in dat met de juiste producten en correcte expertise iedereen in een gezonde luchtomgeving kan wonen en werken. Dit kan door het aanbieden van betaalbare filters en luchtzuiverende producten. Niet alleen in België, maar in heel Europa en de rest van de wereld via exclusieve partners.

 

Een jong bedrijf in motion

Een jong bedrijf die de wereld wil veroveren. Dit doen we met de beperkte middelen maar met veel lef en ervaring. Recent hebben wij een bestaand pand in Groot Kortrijk, BE onder handen genomen. Dit is vanaf heden ons HeadQuarter.

Het is een gebouw van 1936 met een rijke geschiedenis aan ondernemerschap. Voor onze tijd was er hier een uniek installatiebedrijf, genaamd Witdouck Installatietechnieken, die toen reeds toespitste op Indoor Air Quality. Wij zijn blij om dit begrip verder door te duwen en hiervan onze bedrijfsvisie te hebben gemaakt.

 

Ecologische footprint

Als leverancier van gezonde lucht focussen wij ook enorm op de huidige klimaatverandering. Wij zijn voorstander van elke innovatie die de ecologische footprint kan verbeteren. Dag in dag uit kijken wij zelf hoe we onze producten en onze leveranciers ecologischer kunnen maken.