Mijn winkelmand

Sluiten

Welcome @ Filter&Co, alle filters voor uw ventilatie - ISO16890 & garantie voor gezonde lucht - Gratis verzending vanaf €50

SNEL EEN PRIJS EN LEVERTERMIJN
VERKRIJGEN VOOR UW PROJECT?

Filtermedia

Je hebt filters aan de lopende band nodig of heb je specifieke maten nodig waar je moeilijk je gading kan terugvinden in de standaard maten? Bij ons kan je terecht voor diverse filtermedia. Wij kunnen dit voor je snijden of dit kan ook rechtstreeks op rol aangeleverd worden. Kies de juiste filtermedium, afmeting en dikte en wij garanderen een supersnelle levering.

Paneelfilters

Paneelfilters heb je in alle maten en vormen. Deze type filters vind je vaak terug in de printing en hvac industrie. De paneelfilters van Filter&Co zijn zorgvuldig geselecteerd volgens de vraag van de klant. Ze zijn allemaal vervaardigd volgens ISO 16890. Onze filters zijn van synthetische makelij. Je kan ze verkrijgen met een kartonnen of metalen profiel.

Zakkenfilter

De zakkenfilters van Filter&Co zijn supersnel te verkrijgen. Onze filters worden vaak gebruikt als voorfilter voor luchtbehandelingsunits. Van grof tot fijn mogelijk. Van G4 tot F9 filterklasse volgens de laatste ISO 16890 normen of conform volgens de oude EN779:2012. 

Onze filters zijn van synthetische makelij, in plastic of metalen frame, 

Ze worden gemaakt volgens de strengste normen en met de meest recente technologieen.

Wij garanderen Europese Top Kwaliteit.

ONTDEK HET GAMMA

HEPA filters

Onze HEPA filters worden vervaardigd door Europa's meest ervaren fabrikant in dit soort materie. Enkel kwalitatieve grondstoffen en materialen worden hiervoor gebruikt. Dit resulteert in langere verbruikstijden en een lagere energiefactuur op het einde van de rit. de HEPA filters zijn getest volgens de strengste normen. Ze zijn ideaal voor cleanrooms, ziekenhuizen of andere ruimtes waar steriel de vereiste norm is.

Bij elke levering krijg je ook een technische bijgeleverd.

ONTDEK HET GAMMA

Compact filters

Compactfilters verdeeld door Filter&Co zijn zeer stevig gebouwd en de filtertechniek die hier gebruikt wordt is de minipleat. Het heeft hoge filtrage eigenschappen en is daarom uiterst gepast voor fijnfiltratie in de HVAC wereld, cleanrooms of in de grote industrieën ( gasturbines, metaalverwerking, ... )

Bestand tegen werkingstemperaturen tot 80°C. Wij hebben een reeks compactfilters in V profiel- of paneelfilterversie. Ook is er een actief kool compact filter beschikbaar.

ONTDEK HET GAMMA

Draadframe filters

Draadframe filters vind je het meest terug in de oude generatie airco en ventilatietoestellen. Deze zijn simpel in ontwerp maar heel efficient. Draadframe kan je ook terugvinden als voorfilter. Bij Filter&Co kan je op de webshop de standaardmaten terugvinden maar op vraag kunnen wij ook alles op maat maken. Draadframe kan je verkrijgen in filterklasse G tot M.

Of in de nieuwe normen ePM2.5 - ePM10

ONTDEK HET GAMMA

Frames & Filterboxen

Met het moduframe kunt u elk speciaal project filtreren. Heb je specifieke vragen omtrent een bepaalde zone die je moet voorzien van filtrage? Zijn de standaard toestellen niet voorzien van een voorfilter? Zorg zelf voor een aangepaste filterbox of frame.

De frames zijn voorzien van clippings voor eenvoudige montage. Een ander voordeel is dat er meerdere filters kunnen gebruikt worden in één frame.

ONTDEK HET GAMMA

Riemen

De V-riemen of V-snaren ( term gebruikt in Nederland ) heb je in de meeste gevallen als onderhoudsfirma nodig bij een interventie van een luchtbehandelingsunit.

Filter&Co levert de Optibelt riemen en met méér dan 2000 verschillende types kunnen wij altijd een antwoord bieden op de vraag.

 

Onderhoudsproducten

De zakkenfilters van Filter&Co zijn supersnel te verkrijgen. Onze filters worden vaak gebruikt als voorfilter voor luchtbehandelingsunits. Van grof tot fijn mogelijk. Van G4 tot F9 filterklasse volgens de laatste ISO 1690 normen of conform volgens de oude EN779:2012. Indien u zelf wilt kunnen wij ook EUROVENT gecertificeerde zakkenfilters aanleveren voor de M5 tot F9 filterklassen. Wij kunnen ze zowel in synthethisch, glasvezels én als enige in Belux de nieuwste technologie in filtrage als nano aanbieden.

ONTDEK HET GAMMA
Liquid error: Could not find asset snippets/ly-languages.liquid