Mijn winkelmand

Sluiten

✓ Snelle verzending binnen twee werkdagen - ✓ Originele filters ISO16890 certificering - ✓ Gratis verzending BE > €50, Gratis verzending FR & LU > €100


Snel een prijs en levertermijn krijgen voor jouw project?


Filtermedia

Je hebt filters aan de lopende band nodig of heb je specifieke maten nodig waar je moeilijk je gading kan terugvinden in de standaard maten? Bij ons kan je terecht voor diverse filtermedia. Wij kunnen dit voor je snijden of dit kan ook rechtstreeks op rol aangeleverd worden. Kies de juiste filtermedium, afmeting en dikte en wij garanderen een supersnelle levering.


Paneelfilters

Paneelfilters heb je in alle maten en vormen. Deze type filters vind je vaak terug in de printing en hvac industrie. De paneelfilters van Filter&Co zijn zorgvuldig geselecteerd volgens de vraag van de klant. Ze zijn allemaal vervaardigd volgens ISO 16890. Onze filters zijn van synthetische makelij. Je kan ze verkrijgen met een kartonnen of metalen profiel.

Zakkenfilter

De zakkenfilters van Filter&Co zijn supersnel te verkrijgen. Onze filters worden vaak gebruikt als voorfilter voor luchtbehandelingsunits. Van grof tot fijn mogelijk. Van G4 tot F9 filterklasse volgens de laatste ISO 16890 normen of conform volgens de oude EN779:2012. Onze filters zijn van synthetische makelij, in plastic of metalen frame, Ze worden gemaakt volgens de strengste normen en met de meest recente technologieen. Wij garanderen Europese Top Kwaliteit.

HEPA filters

Onze HEPA filters worden vervaardigd door Europa's meest ervaren fabrikant in dit soort materie. Enkel kwalitatieve grondstoffen en materialen worden hiervoor gebruikt. Dit resulteert in langere verbruikstijden en een lagere energiefactuur op het einde van de rit. de HEPA filters zijn getest volgens de strengste normen. Ze zijn ideaal voor cleanrooms, ziekenhuizen of andere ruimtes waar steriel de vereiste norm is. Bij elke levering krijg je ook een technische bijgeleverd.

Compact filters

Compactfilters verdeeld door Filter&Co zijn zeer stevig gebouwd en de filtertechniek die hier gebruikt wordt is de minipleat. Het heeft hoge filtrage eigenschappen en is daarom uiterst gepast voor fijnfiltratie in de HVAC wereld, cleanrooms of in de grote industrieën ( gasturbines, metaalverwerking, ... ) Bestand tegen werkingstemperaturen tot 80°C. Wij hebben een reeks compactfilters in V profiel- of paneelfilterversie. Ook is er een actief kool compact filter beschikbaar.

Prijs aanvragen


Draadframe filters

Draadframe filters vind je het meest terug in de oude generatie airco en ventilatietoestellen. Deze zijn simpel in ontwerp maar heel efficient. Draadframe kan je ook terugvinden als voorfilter. Bij Filter&Co kan je op de webshop de standaardmaten terugvinden maar op vraag kunnen wij ook alles op maat maken. Draadframe kan je verkrijgen in filterklasse G tot M. Of in de nieuwe normen ePM2.5 - ePM10.

Ontdek het gamma

 

Frames en filterboxen

Met het moduframe kunt u elk speciaal project filtreren. Heb je specifieke vragen omtrent een bepaalde zone die je moet voorzien van filtrage? Zijn de standaard toestellen niet voorzien van een voorfilter? Zorg zelf voor een aangepaste filterbox of frame. De frames zijn voorzien van clippings voor eenvoudige montage. Een ander voordeel is dat er meerdere filters kunnen gebruikt worden in één frame.

 


Riemen

De V-riemen of V-snaren ( term gebruikt in Nederland ) heb je in de meeste gevallen als onderhoudsfirma nodig bij een interventie van een luchtbehandelingsunit. Filter&Co levert de Optibelt riemen en met méér dan 2000 verschillende types kunnen wij altijd een antwoord bieden op de vraag.

Prijs aanvragen

Onderhoudsproducten

Voor het reinigen en onderhoud van uw toestel hebben wij producten van Promante in het gamma. Promante is een gekend merk binnen de professionele wereld voor ontvetters, reinigingsproducten, ontgeurders….

Ontdek het gamma

Liquid error: Could not find asset snippets/ly-languages.liquid